Prelogopedie Leidschendam

 

Wachtlijst logopediepraktijk Leidschendam?

Is er een wachtlijst bij een logopediepraktijk Leidschendam? Neem dan contact op met kinderpraktijk Nouweland. Deze praktijk ligt in Pijnacker en is makkelijk bereikbaar met de metro lijn E naar Pijnacker Centrum of met de auto via Nootdorp. De kinderpraktijk ligt aan de Vlielandseweg 24a. Het is een uniek zorgpand met verschillende hulpverleners bij elkaar.

Logopedist in Leidschendam

Bent u opzoek naar een logopedist in Leidschendam? Maar sluit de hulpvraag niet aan bij de logopediepraktijken die u tegen komt? Neem dan een kijkje op de site van Kinderpraktijk Nouweland. Deze praktijk is een combinatie van logopedie en kindercoaching. Vanuit de kindercoaching wordt er gekeken naar waar het kind tegen aan loopt en hoe we het samen kunnen oplossen. Vanuit de logopedie kijken we naar de communicatie en verbeteren we deze als dat nodig is. Samen komen we tot een oplossing.

Prelogopedie Leidschendam

Waar vind u prelogopedie in Leidschendam en omgeving? Jenny van den Nouweland heeft een kinderpraktijk met een specialisatie in prelogopedie. Ze komt op huisbezoek langs kom samen met u te kijken naar de voedingsproblemen. Na het bezoek kunt u aan de slag met adviezen. Heeft u vragen over prelogopedie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met kinderpraktijk Nouweland via 0615201959.

De praktijk

Op deze website vind u informatie over de praktijk, preverbale logopedie, logopedie en kindercoaching. Wilt u een afspraak maken dan belt u naar 06 15 20 19 59 of u stuurt een mailtje naar info@kinderpraktijknouweland.nl

Kinderpraktijk Nouweland-15

 

‘Binnen mijn praktijk ga ik voor kwaliteit, plezier en vertrouwen. Deze basiselementen zorgen ervoor dat het kind zich op zijn gemak voelt en zich verder kan ontwikkelen.’

 

Openingstijden

Dinsdag 8:00 – 12:30
Woensdag 8:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 19:00
Vrijdag 8:00 – 17:30
Zaterdag 11:30 – 16:00

Locatie

Vlielandseweg 24A
2641 KC Pijnacker

Vragen? bel gerust.

Maandag tot met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00

Contact

06- 15201959 info@kinderpraktijknouweland.nl